Tres llibres per a relaxar-se gaudint del turf

Turf 2012. Anuario Oficial de la SFCCE.

CPG (www.elturf.es). Madrid, 2012Els campions Entre Copas i Jérémy Crocquevieille obren aquesta bíblia del turf que cada temporada que passa millora en continguts, disseny i maquetació. Insuperable. En aquesta ocasió amb el resum estadístic de 2011 i el repès habitual a tot l’esdevingut durant l'any, diferents reportatges sobre turf nacional i internacional, un exhaustiu sumari de la temporada a Europa i Estats Units, un cop d'ull al tema de les apostes i entrevistes. Com no, a la pàgina 77, l’actualitat de l’any de les curses catalanes de la mà del nostre director de Turf-Cat, José Ignacio Castelló.Fernando Savater: La hermandad de la buena suerte.

Editorial Planeta. Barcelona, 2008Un cavall invencible que ja ha estat vençut, un joquei que desapareix misteriosament, dos magnats sense escrúpols... Ja s'acosta la data de la Gran Copa, la carrera internacional que deslliga passions. Una banda de mercenaris deurà trobar el genet desaparegut perquè pugui muntar al cavall. Així és la novel·la d'aventures, ambientada en el fascinant món de les carreres de cavalls, que li va valer a l'escriptor i turfman Fernando Savater el Premi Planeta 2008. Gerardo Torres: Bienvenidos al mundo de las carreras de caballos

Editorial Almuzara. Sevilla, 2003

 

El nou director de Turf de l'Hipòdrom de La Sarsuela, exredactor cap d'Esports de l'ABC, Gerardo Torres (Sevilla, 1970), es va proposar amb aquest manual i la seva lectura que el món de les carreres de cavalls s'entengués amb major facilitat tant per als qui ho coneixen com per als qui comencen a introduir-se en aquest bell espectacle. En les seves pàgines es repassen les bases de la litúrgia de l'hipòdrom (genets, apostes, carreres, normatives...) i s'explica la història d'aquest esport de reis, la seva evolució i desenvolupament a Espanya i també, com no, les peculiaritats del pura sang anglès.

 

------------------------------------------------

 

Tres libros para relajarse disfrutando del turf

 

'Turf 2012'. Anuario Oficial de la SFCCE.

CPG (www.elturf.es). Madrid, 2012


Los campeones Entre Copas y Jérémy Crocquevieille abre esta biblia del turf que cada temporada que pasa mejora en contenidos, diseño y maquetación. Insuperable. En esta ocasión con el resumen estadístico de 2011 y el repaso habitual a todo lo acontecido durante el año, distintos reportajes sobre el turf, nacional e internacional, un exhaustivo sumario de la temporada en Europa y Estados Unidos, un vistazo al tema de las apuestas  y entrevistas. Como no, en la página 77, la actualidad de las carreras catalanas de la mano de nuestro director de Turf-Cat, José Ignacio Castelló.Fernando Savater: 'La hermandad de la buena suerte'

Editorial Planeta. Barcelona, 2008

 

Un caballo invencible que ya ha sido vencido, un jockey que desaparece misteriosamente, dos magnates sin escrúpulos... Ya se acerca la fecha de la Gran Copa, la carrera internacional que desata pasiones. Una banda de mercenarios deberá de encontrar al jinete desaparecido para que pueda montar al caballo. Así es la novela de aventuras, ambientada en el fascinante mundo de las carreras de caballos, que le valió al escritor y turfman Fernando Savater el Premio Planeta 2008.

 

Gerardo Torres: 'Bienvenidos al mundo de las carreras de caballos'

Editorial Almuzara. Sevilla, 2003

 

El nuevo director de Turf del Hipódromo de La Zarzuela, ex redactor jefe de Deportes del ABC, Gerardo Torres (Sevilla, 1970), se propuso con este manual y su lectura que el mundo de las carreras de caballos se entendiese con mayor facilidad tanto para quienes lo conocen como para quienes empiezan a introducirse en este bello espectáculo. En sus páginas se repasan las bases de la liturgia del hipódromo (jinetes, apuestas, carreras, normativas...) y se explica la historia de este deporte llamado de reyes, su evolución y desarrollo en España y también, como no, las peculiaridades del pura sangre inglés.